website builder

CSAK EGY ÉJSZAKA VOLT

Összehozta őket az este

Péter és Alexa amikor elindultak otthonról bulizni még nem tudták, hogy hol fognak kikötni, de az ösztöneiknek nem tudtak ellen állni

Péternek 4 éve stabil kapcsolata van haverja legénybúcsújára volt hivatalos szombat este, amit egy budapesti szórakozóhelyen tartottak. Ahogy az lenni szokott rendesen fogyott az alkohol ezen az estén és köszönhetően a sztriptíztáncosoknak a fiúk kellően kanossá is váltak még éjfél előtt. Dönthettek, szereznek pár prostituáltat vagy indulás az éjszakába bulizni, hátha összejön valami.

A társaság úgy döntött, hogy irány a buli. Péter egyszer csak azt vette észre, hogy a pultnál egy szőke csaj folyamatosan stíröli és kacarászik a barátnőivel. Nem is kellett több Péternek érezte, hogy itt valami készül ezért oda táncolt a pulthoz és meghívta a teljes lány társaságot egy italra. 
Italozgatásba kezdtek és kiderült, hogy a hölgy társaság éppen a szőke hölgy lánybúcsúját ünnepli. Ő volt Alexa… készült belépni a nagybetűs életbe, de látszólag még nem tudta elengedni a parti-énjént. Péterhez csatlakozta a srácok is így már hatan folytatták az italozgatást.

parti egy pontján elcsattant egy csók Péter és Alexa között, ami nem is volt meglepő, hiszen haverjai már a lányok miniszoknyái alatt nedvesítették a puncikat csak ő és Alexa tartották magukat… nem sokáig. Egyre hevesebb csókolózásba kezdtek noha tudták hogy tilosban járnak. Egy ponton már nem bírtak magukkal és úgy döntöttek kivesznek egy szobát és elbúcsúztatják úgy Istenigazából Alexa lányéletét. 
A többiek sem akartak kimaradni a jóból ezért olyan búvóhelyet találtak, ahol több szobát is ki lehet venni pár órára és máris megkezdődött, az amire a társaság minden tagja órák óta vágyott… egy hatalmas titkos szexparti három szobában, ami a csövön kifért minden punci és farok rendesen el lett kényeztetve.
Bevadult a parti? Szexelnétek?buvohely.eu