html web templates

SZOBÁK ALKALMI LÉGYOTTOKRA

Láttunk már ilyet... ez a búvóhely

A szerelem nem tudhatod mikor jön szembe és legalább ennyire kiszámíthatatlan, hogy egy jó szexparnerbe mikor botlasz bele.

Ha pedig belebotlottál valakibe és az a valaki nagyon is azt szeretné amit te…. Jelen esetben szexelni… akkor sokszor a következő kérdésnél elbukik a történet. Hova menjünk, hozzád vagy hozzám? Nos, sokszor sajnos erre a kérdésre nem tudják a választ, mert lehet, hogy nincs hova menni. Otthon a feleség a család, vagy éppen a szobatársak. Na, de akkor mégis hova?

Az ilyen kialakult spontán helyzetekre tökéletes megoldást tudnak nyújtani a búvóhelyek, ahol akár órákra foglalhattok le Budapesten szobát és abban a szobában tényleg azt csináltok egymással amit csak szeretnétek. Rengeteg buli végződik úgy, hogy felhúzzák egymást az addig ismeretlen parnerek és szeretnék, hogy akár egy szuper egyéjszakás kalanddal megpecsételjék az estét, de sokszor egyszerűen nincs hova elbújni a világ szeme elől.

Télen még rosszabb a helyzet mert nyáron még talán a parkban is lerendezitek egymást, de a hideg beköszöntével már csak a búvóhely szobák lehetnek szuper megoldások az alkalmi szexek lebonyolítására. Higgyétek el sokkal jobb mint a park. Franciaágy, fürdőszoba, WC, tisztálkodási eszközök, légkondicionáló és számos egyéb dolog vár egy jól felszerelt budapesti búvóhelyen.

Búvóhelyet keresel egy jó dugáshoz? →  buvohely.eu