online site builder

ÚJ ÉV ÚJRA BÚJKÁLÁS

A búvóhelyek népszerűsége töretlen

Nem, tudod hova vigyed a párodat de mégis szeretnétek felejthetetlen perceket együtt tölteni a legnagyobb inkognitóban?

Nos, a válasz BÚVÓHELY! Igen ezek azok a helyek, ahogy a nevük is mutatja, ahol elbújni lehet a világ szeme elől. Elbújni pedig igen sok ok miatt lehet. Általában olyan párok vesznek ki ilyen szobákat és mennek búvóhelyre, akik intim kapcsolatukat általában titkos viszonyukat szeretnék megélni úgy, hogy ebben senki nem zavarja meg őket. Természetes, hogy ilyen esetekben a négy fal között történő dolgok teljes diszkréció mellett zajlanak, amit a jó búvóhelyeken kaphattok csak meg!

Egy jó búvóhelyen nem törnek pálcát az ember feje fölött, csak azzal foglalkoznak, hogy nektek a lehető legjobb legyen az együtt töltött idő. Itt általában órákról beszélünk, hiszen leginkább alkalmi légyottok helyszínei ezek a szobák. Sokan hotelbe mennek, de az nagyon drága és érthető, hogy az ember egy pár órás szexcsatáért nem szívesen fizet több tízezer forintot egy hotelnek (és persze van hogy a lánynak / fiúnak is)

A búvóhelyekre bárki mehet, senki nem kérdezi meg, hogy a barátnőddel, a feleségeddel vagy adott esetben egy prostituálttal érkezel. A Te dolgod! Mint ahogy az is a Te dolgod, hogy mit művelsz a franciaágyon.

Szuper búvóhelyre vágysz Budapesten Zugló közepén? → buvohely.eu